Dorian Popa a lansat pe piață pizza congelată. Nutriționiștii și-au spus părerea despre produsul comercializat de artist.
Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.
În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif au format foarte multă vreme, însă au ajuns la separare.
Dorian Popa, în vârstă de 36 de ani, a lansat de curând și un sortiment de pizza congelată – Hatz Pizza, care în supermarketuri costă 19,7 lei.
„Este produsă într-o fabrică din Germania, însă, la început, căci am tot probat aromele, ne-am trezit cu o pizza care nu ne reprezenta, care nu avea nimic comun cu acel gust românesc, așa că am făcut-o nu foarte piperată și nici cu foarte mult usturoi, pentru că ne adresăm unui public larg, cu gusturi diferite. Am tot cerut schimbări, am întors rețeta de multe ori din drum, blatul să știți că e un pic mai pufoșel, nu se întărește, ca la alte sortimente. Hatz Pizza vine cu două sortimente de pizza: Hatz Pizza Pepperoni și Hatz Pizza Ham-Mania, cea din urmă este hit-ul, ca în muzică, este preferata mea”, a explicat artistul într-un mesaj de prezentare.
Nutriționista Codruța Pantelimon a studiat lista ingredientelor din pizza congelată lansată de Dorian Popa și și-a spus foarte clar părerea pentru click.ro.
„Nu contează cât de faimos ești, citește eticheta cu ingrediente înainte de consum! Personal, nu îl cunosc pe acest domn zâmbăreț, însă, când citesc lista de ingrediente mai că mă cuprind fiorii. Cum ar putea o simplă pizza să conțină atâția „balauri”? Lista ingredientelor, cu siguranță anulează calitatea coacerii ei pe vatra de piatră. În primul rând, ce mi-a atras atenția este cantitatea enormă de zahăr, sub diferite denumiri: dextroza, sirop de glucoză, zahăr și chiar amidonul, care este și el o polizaharidă”, a spus nutriționista Codruța Pantelimon.
„Peste toate acestea, în completare, este adăugat ascorbatul de potasiu și nitritul de sodiu, două substanțe periculoase, pentru sănătate, care se ascund în diverse produse de carmangerie și sub alte denumiri, cum ar fi E 250. Toate aceste substanțe pot provoca inflamații grave în organism. Chiar și contribuția uleiului de rapiță poate provoca inflamație în organism. Este folosit cel rafinat și nu acela nerafinat sau presat la rece, care nu se găsește atât de ușor. Să-mi fie cu iertare dar, de ce ai avea nevoie de atât de mulți „balauri” pentru a prepara o simplă pizza, preparat considerat mâncarea săracului, în vremurile de demult? Mai bună e o pizza de casă, proaspăt preparată, chiar sub semnătura anonimatului”, a adăugat aceasta.